Tervehdys!

Minä olen ...

syntynyt Tampereella vuonna -71 ja siellä elelin onnellisena lapsuuteni ja nuoruuteni kunnes vuonna -94 tapasin miehen, joka nappasi sydämeni ja minut mukaansa ja toi meidät tänne Honkajoelle. Perustimme perheen ja rakensimme kodin, jossa nyt asustamme kolmen lapsemme kanssa. 

Minussa virtaa vanhempien kautta karjalaista ja savolaista verta ja kun itse olen syntyjään hämeestä ei ihme, että luonteeni on kovin monimuotoinen. Välillä lupsakka savolainen, välillä tempperamenttinen karjalainen mutta enimmäkseen hidas hämäläinen.

Tykkään askartelusta, käsitöistä, lukemisesta ja sohvalla löhöämisestä. Ja jos sattuu liikuntakärpänen puraisemaan niin lähden kävelylle.

Koulutus ja työ

Olen ammatiltani koulutettu hieroja.
Perustin toimipisteen kotiini heti suoritettuani hierojan ammattitutukinnon Kauhajoen Evankelisen Opiston urheiluhierojakoulusta vuonna 2008.
Työn ohella olen suorittanut Kalevalaisen jäsenkorjauksen 
perusjakson v.2010.
Vuonna 2013 halusin lisätä vaihtelua työhöni ja samalla laajentaa palvelutarjontaani. Suoritin intialaisen päähieronnan peruskurssin sekä sokerointikurssin.
Loppuvuodesta 2014 avasin toimipisteen myös Isojoella.

Aikaisemmin, ennen nykyistä ammattiani, olen ollut toimistotyöntekijänä sekä R-kioskin myyjänä. Koulutustaustaan kuuluu vielä peruskoulun jälkeen hankittu markkinointimerkonomin koulutus. Työelämässä olen ollut mukana kaiken kaikkiaan vuodesta 1989 asti.

Kuvateksti